Resultaten 0-10 van 47

Botenhandelaar

Een botenhandelaar verkoopt over het algemeen niet alleen nieuwe boten, maar ook tweedehands examplaren. Dit verschilt echter per handelaar. Naast het inkopen van boten, kunt u soms ook uw eigen boot verkopen aan een handelaar. Daarnaast is inruil van uw boot soms ook een mogenlijkheid. Ook zijn er boten handelaren waar u uw boot tevens kunt stallen. Dit geldt echter niet voor alle handelaren. Een boten handelaar verkoopt diverse soorten boten. Het aanbod hierin verschilt ook weer per handelaar.

Soorten boten

Een boot is een voertuig voor het vervoeren over water. Tegenwoordig gebruikt men de term boot vaak voor een vaartuig dat voor het plezier (recreatie) of vervoer gebruikt wordt. Er zijn diverse soorten boten, zoals een vissersboot. Deze wordt door veel vissers gebruikt om hun brood mee te verdienen. Ook zijn er mensen die hun kantoor op hun boot houden, of er zelfs op wonen (woonboot). Beroepsvaartschepen worden zeker in Nederland nog heel veel recreatief gebruikt. Daarnaast zijn er ook boten zoals een speedboot. Een speedboot is voor recreatief gebruik. Deze boot is voor mensen die van heel veel snelheid houden echt ideaal!

Boten voor de watersport

Ook zijn er boten te koop om te zeilen (zeilboten). Deze boten worden niet alleen voor recreatief gebruik verkocht, maar ook voor de watersport.
Er worden vele wedstrijden gehouden voor zeilers. Deze mensen varen/zeilen vaak de gehele wereld over.

123 .. 5Volgende »