Resultaten 0-10 van 50

Amusement en entertainment

In het algemeen wordt amusement gezien als een bedrijvigheid die ervoor zorgt dat je je vermaakt en zorgt voor verstrooiing. Dit betekent dat een handeling of werkzaamheid, die voor een beroepspersoon een hele taak is, voor de amateur in het opzicht van amusement is dit verstrooiing wat die gene zelf ziet als amusement. En in deze zin wordt dan voornamelijk een hobby bedoelt. Daarnaast is amusement in de zin van passief en ontvangend ook verbonden met de beeldende kunst, theater, film, muziek en dergelijke. En ook hier speelt verstrooiing een rol.

Moderne amusement

Amusement past zich qua vorm aan de tijdgeest aan. Een moderne tendens is dat amusement direct moet voldoen aan de verwachting die de mensen hebben, de mensen staan tegenwoordig voor veel verschillende keuzes in de vorm van amusement dan in de vroegere tijden of deze tijd alleen dan de minder rijke landen. Ook veel van de amusement van deze tijd zijn technologische hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld telefoons, spelcomputers, mp3-spelers, en door deze nieuwe technologische snufjes kunnen mensen zich individueel een stuk makkelijk vermaken dan vroeger. Je kunt je er nu ook op elk moment van de dag er van genieten. De komst van internet met zijn vele spellenwebsites heeft deze ontwikkeling zeer versterkt.

Amusement winkels

Viacom Entertainment Store is een winkel die in de keten zit van de merchandise winkels of terwijl een winkel waar je amusement spulletjes kan kopen. Het is opgericht als nasleep van de winkels zoals The Disney winkels en The Warnet Brothers Studio winkels. Deze winkels verkopen ook amusement spullenen andere productie die worden verkocht op basis van de eigendom in licentie gegeven eigenschappen van de entertainment bedrijven die de winkels bezitten. De aller eerste die werd geopend was op Michigan Avenue, als een onderdeel van de magnificent Mile district in Chicago op 22 mei 1997, dit werd een grote opening met allerlei beroemdheden die langs kwamen om het te aanschouwen. Deze winkel verkocht ook vooral spullen die eigendom waren van Viacom waaronder bijvoorbeeld Nickelodeon, MTV, VH1 en andere Paramount Pictures eigenschappen.

123 .. 5Volgende »